Samen met de inwoners van Smallingerland werken we aan de Omgevingsvisie, het toekomstbeeld van onze gemeente. Deze Omgevingsvisie is een onderdeel van nieuwe wetgeving die in 2021 in werking treedt: de Omgevingswet. Voor die tijd willen we de Omgevingsvisie klaar hebben.  

Op 26 november 2018 hebben we in de Lawei de startbijeenkomst van de Omgevingsvisie georganiseerd. Op deze avond gingen circa 100 deelnemers met elkaar in gesprek over onderwerpen die voor de toekomst van Smallingerland van belang zijn. We willen je graag laten weten dat de resultaten van deze bijeenkomst op de website www.dwjm.nl/#ditissmallingerland zijn geplaatst. Je vindt hier onder ‘Actueel’ bijvoorbeeld: een filmpje met een korte impressie van de avond, een fotogalerij, de uitkomsten van de stellingen en de verzamellijst met onderwerpen die door de deelnemers op de tafelkleden zijn geschreven.

We laten wekelijks één van de thema’s uitgebreid aan bod komen. Deze artikelen staan op de site en worden ook in de Breeduit gepubliceerd. Hou de website en de Breeduit in de gaten voor het vervolg van de Omgevingsvisie! Vragen opmerkingen of suggesties van harte welkom zijn onder vermelding van contactgegevens.

We hopen je binnenkort weer te ontmoeten!

 

Marjan Sijperda,

Wethouder gemeente Smallingerland

 

Omgevingsvisie Smallingerland